Algemene voorwaarden

Verzending / verpakking

Verzending kan met alle mogelijke transporteurs, kosten voor rekening van de koper. Onze meest gebruikte opties zijn beschikbaar tijdens het afrekenen. Wil je graag een andere optie, stuur dan een berichtje naar info@tiffanysfifties.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wil je graag verzenden naar een ander land? Dat kan ook. We verzenden wereldwijd en kijken naar de beste vervoersmogelijkheden voor jouw bestemming.

Verpakken doen we altijd zo veilig mogelijk. Jouw items worden in bubbelplastic en kranten in een passende doos verpakt, omgeven met alle mogelijke demping tegen schudden en beweging. Daarna gaat de doos in een grotere buitendoos met aan elke kant nogmaals extra stuffing voor bescherming. De kans op breuk is uiterst minimaal en dat heeft zijn vruchten afgeworpen in de 8 jaar dat wij verzenden zonder breuk.

Alle verpakkingsmateriaal is hergebruikt of doorgebruikt om verspilling tegen te gaan.

Afhalen

Afhalen kan natuurlijk ook, die keuze kun je maken tijdens het afrekenen. Wil je graag contant betalen of pinnen bij ophalen, kies dan voor “overschrijving” als betaling. Je kan een mailtje sturen of we nemen contact op om een afspraak te maken.

Reserveren

Reserveren van items of betaling met overschrijving kan gedurende maximaal 2 weken (14 dagen). Na deze periode worden de gereserveerde items terug beschikbaar gezet in de winkel. Om een bestelling te reserveren, kies voor betaling met overschrijving en laat een berichtje achter in de opmerkingen.

Retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling? Of is het niet geheel wat je ervan verwachtte? Dan is retour sturen mogelijk. De verzendkosten van het retourneren is voor rekening van de koper. Als het pakket in goede orde terug ontvangen is, wordt het bedrag van de geretourneerde items teruggestort. Twijfel je over het item waar je belangstelling voor hebt, neem dan gerust contact op voor meer vragen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen