Verzending / verpakking

Verzending kan met alle mogelijke transporteurs, kosten voor rekening van de koper. Onze meest gebruikte opties zijn beschikbaar tijdens het afrekenen. Wil je graag een andere optie, stuur dan een berichtje naar info@tiffanysfifties.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wil je graag verzenden naar een ander land? Dat kan ook. We verzenden wereldwijd en kijken naar de beste vervoersmogelijkheden voor jouw bestemming.

Verpakken doen we altijd zo veilig mogelijk. Jouw items worden in bubbelplastic en kranten in een passende doos verpakt, omgeven met alle mogelijke demping tegen schudden en beweging. Daarna gaat de doos in een grotere buitendoos met aan elke kant nogmaals extra stuffing voor bescherming. De kans op breuk is uiterst minimaal en dat heeft zijn vruchten afgeworpen in de 8 jaar dat wij verzenden zonder breuk.

Alle verpakkingsmateriaal is hergebruikt of doorgebruikt om verspilling tegen te gaan.

Afhalen

Afhalen kan natuurlijk ook, die keuze kun je maken tijdens het afrekenen. Wil je graag contant betalen of pinnen bij ophalen, kies dan voor “overschrijving” als betaling. Je kan een mailtje sturen of we nemen contact op om een afspraak te maken.

Retourneren

We accepteren geen retouren simpelweg met de reden dat alles zo goed mogelijk beschreven en gefotografeerd wordt. Twijfel je over het item waar je belangstelling voor hebt, neem dan gerust contact op voor meer vragen. Eenmaal verzonden, kan de aankoop niet omgekeerd worden.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen